Experiències de pacients

“Em vaig posar en contacte amb una psicòloga en el moment que vaig veure que el meu fill estava tenint molts conflictes amb els seus companys de classe, els seus resultats acadèmics havien baixat i no feia més que rebre queixes per part del professorat. Ella va ajudar al meu fill. Es va posar en contacte amb el col·legi i ens mantenia molt al corrent sobre els problemes. Finalment, les seves notes van millorar i en el col·legi estaven més contents amb el seu comportament”. Anna D.

“ Vaig fer teràpia en un moment que em vaig sentir molt trista. Tenia molts problemes amb la meva parella i estàvem a punt d’acabar la nostra relació. La teràpia m’està ajudant a millorar la nostra comunicació, a comprendre’l i finalment a recuperar-lo” Sara R.

“ Vaig contactar  amb la Marta perquè em sentia desesperançat, la qual cosa  a poc a poc es va anar agreujant fins a convertir-se en quelcom insuportable. Em  vaig quedar bloquejat, no sabia fer res per mi mateix, vaig tenir diverses decepcions  amoroses i també vaig perdre la confiança en mi mateix. Des de la meva primera sessió, em vaig sentir molt còmode amb ella, sabia escoltar-me, m’entenia i gràcies a això  vaig poder recuperar-me” Felipe. M.

“Vaig quedar molt contenta amb el tracte que vaig rebre i la seva professionalitat. Els seves tècniques em van ajudar a treure el màxim partit de les sessions i  em van permetre deixar enrere el problema que venia arrossegant des de feia  temps”. Clara P.

“La teràpia em va ajudar a recuperar la seguretat en mi mateixa i vaig tornar a reprendre les rendes de la meva vida. Una psicòloga molt recomanable!” Nuria T.

“Al principi em va resultar difícil prendre la decisió d’anar a teràpia per solucionar  els meus problemes. Ella m’està ajudant i des del primer moment em vaig sentir molt entesa i escoltada per ella. Les sessions es fan amenes i cada vegada vaig veient més millores” Raquel R.

“ Em sento satisfet per haver pres la decisió d’anar a sessions de teràpia. He tractat molts problemes que acostumava a tenir a la feina, amb amics i familiars. Les teràpies m’estan ajudant a solucionar-ho!” Nacho G.