Marta Tena Miranda – Psicòloga clinica i Psicopedagoga a Barcelona.

psicologia barcelona

Hola! Em dic Marta Tena, sóc psicòloga a Barcelona i col·legiada nº 16442. Tinc àmplia formació en psicologia clínica. He realitzat un Màster en psicoanàlisi clínica infantil i juvenil i m’he format en el P.I.R (Psicòleg Intern Resident). També, m’he especialitzat en l’àmbit educatiu, cursant el Màster Oficial en Psicopedagogia.

Actualment, treballo al meu centre, és a Esplugues de Llobregat, “Gabinet Psicològic Tena”. Al centre, dirigeixo un equip de professionals sanitàris amb altres especialitats. A més, també col·laboro amb la “Clínica Diagonal” i el “Centre Mèdic Tarradellas”.

D’altra banda, tinc experiència en l’abordatge de diversos problemes psicopatològics, tant a l’àrea infantil i juvenil com en la d’adults.

He treballat amb nens i adolescents que tenen trastorns de l’espectre autista, dèficit d’atenció i hiperactivitat, dificultats d’aprenentatge, problemes de conducta i d’altres relacionats amb l’estat d’ànim i ansietat.

En l’àrea de les dificultats d’aprenentatge, ofereixo una avaluació exhaustiva de les seves necessitats educatives, juntament amb la confecció d’un informe psicopedagògic. Gran part de les vegades, la demanda d’aquests informe la fan els mateixos tutors de l’escola o els pares quan detecten que hi ha problemes en el seu rendiment escolar.

El seguiment d’aquests casos, els realitzo de forma molt acurada i per això, em reuneixo de forma habitual amb el docent i el psicopedagog de centre escolar i així podem oferir una intervenció més adaptada a les seves necessitats educatives.

En l’àmbit d’adults, he intervingut en diferents problemes d’ansietat i de l’estat d’ànim, estrès laboral i addiccions. A més, ofereixo la realització de diferents teràpies de relaxació. Entre elles, cal destacar el “Mindfulness”. És una tècnica innovadora en meditació aplicada a la psicologia que afavoreix la regulació emocional en diferents trastorns psicològics.

Així mateix, segueixo reciclant la meva formació per així poder oferir el millor suport al pacient amb les últimes novetats en l’àmbit de la psicologia. En aquest sentit, assisteixo a diferents congressos i cursos formatius sobre temes molt diversos.

També, participo a la Ràdio Desvern, intervenint com col·laboradora a la secció de psicologia, que tracta sobre diferents temes, en l’àmbit infantil i d’adults. Us animo a que l’escolteu! El trobareu inclòs dins l’apartat d’arxius!

Finalment, remarcar que m’agrada la meva feina i em sento molt satisfeta a l’observar els resultats positius en la seva aplicació.

 

SERVEIS: 

PSICOLOGIA CLINICA.

PSIQUIATRIA.

LOGOPÈDIA.

PSICOPEDAGOGIA.

TERÀPIES DE RELAXACIÓ I MINDFULNESS.

LLOGUER DE CONSULTORIS SANITARIS

IMG_3469

IMG_3433

IMG_3430

IMG_3431

 

Gabinet Psicològic Tena està en col·laboració amb Academia Manhattan:

Demaneu-nos informació i comença a estudiar idiomes amb un 50% de descompone en la matricula.